De nieuwe website is live!

augustus 26, 2019

Wanneer is het tijd voor een nieuwe website? Dat is altijd lastig, want dan moet je jezelf eerst de vraag stellen of de huidige website nog voldoet. Vervolgens is de vraag welke definitie geef je aan de vraag waar “voldoet” voor staat.  Soms moet je ook gewoon op je intuïtie vertrouwen en besluiten dat het tijd is voor een volgende fase van de onderneming en daar hoort een nieuwe website bij.

Als je tot de conclusie bent gekomen dat er toch een professionelere website moet komen, ga je bedenken wat je daar dan op wil hebben. Strikt gnomen staat alle relevante informatie op de huidige. Kan het nog wat overzichtelijker, wellicht mooiere foto’s en is alle informatie wel goed te vinden.

Voordat je het weet heb je plots tientallen vragen op je bureau liggen en is het duidelijk … die nieuwe website moet er komen. Het gesprek met de vormgever geeft al snel duidelijkheid en helemaal als de nieuw foto’s in de conceptversie gezet wordt. Langzaam maar zeker krijgt de nieuwe website smoel en vandaag zijn we zover om de nieuwe website live te zetten.