Over ons

Artifex is afgeleid van het Latijnse woord kunstenaar. Eigenaar Simon Bulut heeft, met zijn internationale achtergrond, bij de oprichting in 2014 bewust voor deze naam gekozen. Hij ziet het gehele proces als krachtig, maar ook delicaat en uniek. “Ontzorgen” en “maatwerk leveren” zijn vanzelfsprekende begrippen voor hem. Dit loopt als een rode draad door de onderneming en geeft hij mee aan het team. Zijn ervaring in deze branche gaat terug tot 2011. Hij begon als operationeel manager bij een grote industriële verzinkerij en daar zag hij de behoefte in de markt om alles onder één dak te brengen, teneinde de klant de gewenste service te kunnen aanbieden. In 2014 ging Simon deze uitdaging van het opzetten van een eigen onderneming aan en de eerste grote klant werd Koninklijke IHC, waar Artifex inmiddels vaste partner van is.

De organisatie is inmiddels gespecialiseerd in de scheepsbouw, want je kunt niet in alles de beste zijn. De organisatie is op alle fronten zo ingericht dat we alles op gebied van scheepsbouwspuiterij aan kunnen. Juist om die reden kunnen we ook maatwerk leveren.

Behalve dat professionaliteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staat, ontzorgen we ook in andere processen. Processen die in het verlengde liggen van de spuiterij. We managen desgewenst het gehele proces voor onze klanten. Naast spuiten en stralen regelen we ook met een vaste partner het galvaniseren en desgewenst kunnen we ook beitsen, ontvetten in ons beitsbad, oliën en afdoppen. Behalve dat je met een betrouwbare partner altijd weet wat voor kwaliteit je krijgt, is een half woord vaak genoeg. Wij regelen het gehele logistieke proces en fungeren voor de financiële afwikkeling als aanspreekpunt. We werken volgens de milieurichtlijnen die voor onze branche gelden en zijn VCA-gecertificeerd.

De klant wil iets en deze krijgt het kant-en-klaar binnen de afgesproken kaders perfect aangeleverd … zo ontzorgt het hele team van Artifex.

 

Previous slide Next slide Show content Hide content