Over ons

Eigenaar Simon Bulut zijn ervaring in deze branche gaat terug tot 2011. Als operationeel manager bij een grote industriële verzinkerij zag hij de losse werkzaamheden en was in de overtuiging dat het beter kon. De processen meer gestroomlijnd en afgestemd op de klant. Daar ontstond het idee om het zelf te gaan doen. In 2014 ging hij deze uitdaging aan en Artifex Painting & Coating BV was geboren.

Specialisatie scheepsbouw

De organisatie is inmiddels gespecialiseerd in de scheepsbouw, want je kunt niet in alles de beste zijn. De organisatie is zo ingericht dat we alles op gebied van scheepsbouwspuiterij en beitserij aan kunnen. Juist om die reden kunnen we ook maatwerk leveren.

Behalve dat professionaliteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staat, ontzorgen we ook in andere processen. Processen die in het verlengde liggen van de spuiterij en beitserij. We managen desgewenst het gehele proces voor onze klanten. Met veelal vaste klanten, zoals IHC, werkt het prettig. Immers, meestal heb je aan een half woord genoeg.

Eigenaar Simon Bulut vindt de kernwaarden belangrijk en dat krijgen alle medewerkers vanaf dag één mee. “Nee, kan niet” past dan ook niet in Bulut zijn woordenboek.

Artifex geschiedenis