Personele verandering binnen Artifex

december 17, 2021

Ruim 7 jaar geleden bedacht ik me dat ik dit werk beter kon dan mijn toenmalige werkgever. Ik nam ontslag en kocht een bedrijf met potentie in Groot-Ammers. Om vervolgens te specialiseren in de behandeling van scheepsleidingen en aanverwante materialen. Wat niet wegneemt dat we zo af en toe ook een uitstapje naar een geheel ander product doen, denk hierbij aan kunst of meubilair. Dit heeft ons in 2021 gebracht naar waar we nu staan en voor mij een goede reden eens achterom te kijken en te bezien waar ik het meest blij van kan worden.

Dat is nog steeds mijn bedrijf Artifex, maar niet meer in de dagelijkse aansturing. Ik wil me meer toeleggen op het relatiebeheer en kijken waar ik nieuwe markten aan kan boren. Gaat er in de dagelijkse praktijk dan veel veranderen? Nee, niet enorm veel, want een dergelijke beslissing neem je niet over één nacht ijs. De afgelopen periode ben ik me al meer uit de dagelijkse praktijk aan het terugtrekken en ben ik bezig met specifieke aanvragen, nieuwe klanten etc.

De leiding zal vanaf januari 2022 officieel door Helma van Wanrooij overgenomen worden. Iemand die ik oorspronkelijk voor de eerste professionaliseringslag had ingehuurd, maar inmiddels ook verankerd is met het bedrijf. Ik verdwijn dus niet uit Artifex, verre van dat. In de praktijk gaan de vaste relaties me wellicht juist meer zien, mogelijk alleen op een wat andere manier. We hebben een prettige klantenkring, waar we graag zaken mee (blijven) doen.

Tenslotte wil ik van de gelegenheid gebruik maken om iedereen, ondanks die vervelende corona-perikelen (zie ook ons corona(kerst)monster voor het pand), zowel zakelijk als privé een super 2022 toe te wensen en vooral in goede gezondheid!

 

Simon Bulut

 

PS Vrijdag 24 en vrijdag 31 december zijn wij vanaf 12.30 uur gesloten.