Vindingrijk!

mei 29, 2020

Doorgaans is er een continustroom aan werk en zetten we alle zeilen bij om alles netjes en op tijd af te krijgen voor onze klanten. Al dan niet door corona is het nu wat wisselvalliger. Soms hollen we en soms staan we stil.

Dat stilstaan is niet mijn ding, dus heb ik een lijst met taken opgesteld voor in en om het pand. Behalve bereidwillig zijn enkele personeelsleden ook handig. En voor degene die niet zo handig is … het pand moet ook netjes en schoongehouden worden. Zo hebben we inmiddels de beitsruimte opgeknapt, is het archief weer keurig, is de tuin ontdaan van onkruid, is het zitje achter het pand weer netjes en is de tweede kantine met de lockers en kledingwasstraat weer eens opgefrist.

Allemaal klussen die in de daluren opgepakt zijn en waar iedereen uiteindelijk blij mee is. Ik ben op dit moment wel bijna door de takenlijst heen … dus je zou zeggen dat het weer drukker mag worden. Echter, de vakantietijd komt in beeld en hoewel Nederland als vakantieland vooralsnog de boventoon zal voeren (denk ik), moet het personeel natuurlijk wel op vakantie kunnen gaan. Maar ja, onze klanten kennen ons goed genoeg dat het werk linksom of rechtsom altijd weer binnen de termijn afgerond wordt. “Nee” kennen we immers niet. Laat dat werk dus maar gewoon doorgaan.