Wij ontzorgen

april 8, 2022

Artifex is met zijn 2 hallen van in totaal ruim 2450m2 inmiddels een bekende in de scheepsbouw. We zijn met name gespecialiseerd in de behandeling van alle soorten en maten leidingen/hydrauliek en victaulic systems. Daarnaast behandelen we ook plaatwerk. Wat doen wij zoal?

Stralen
Verzinken
Nabewerken/pasklaar maken
Spuiten primer/ondergrond en toplagen, 3 laags en 4 laags, gecertificeerd
Cleanen
Beitsen/passiveren/afdoppen, zowel koolstofstaal als RVS.

 

Artifex is zich zeer bewust van de noodzaak dat snelheid (zonder aan kwaliteit in te boeten) bijna altijd een belangrijk aspect is. Hieronder enkele voorbeelden:

Verzinken gereed in 24 uur
Verzinken en spuiten gereed in 72 uur
Beitsen/passiveren gereed in 48 uur
Beitsen/passiveren en spuiten gereed in 72 uur

Kortere levertijden zijn in overleg altijd mogelijk en desgewenst kunnen wij uiteraard ook het transport regelen. Ook gesorteerd rechtstreeks van en naar de scheepswerf.

 

Alles onder één dak wil zeggen, logistiek (kostenverlagend) gemak met één aanspreekpunt en snelle levertijden. Zo ontzorgen wij onze klanten. Wij hebben immers aan een half woord genoeg.

Werkzaamheden die op elkaar aansluiten is onze kracht en uw gemak. Met vaste partners zoals Royal IHC en Damen Shipyards zijn wij grote volumes en meerdere projecten tegelijk gewend. Wij bieden maatwerk, snelheid en kwaliteit.

Wij begroeten u graag, de koffie staat altijd klaar!